Avknoppade vårdcentraler som gör miljonvinster. Riskkapitalbolag med en vinst på 3,5 miljarder kronor, men som betalar noll kronor i skatt. Fattiga invånare i Stockholm som tvingas söka sig till akuten efter Vårdval Stockholm.

Dagens Arena är en självständig webbtidning som granskar makten. Vi är en redaktion som har publicerat flera uppmärksammade avslöjanden. Dagens Arena har dessutom två år i rad vunnit Publishing-priset för bästa massmediewebbplats.

Vi vill gärna ha ditt stöd för att göra en ännu bättre tidning. Genom att finansiellt stödja Dagens Arenas grävprojekt hjälper du oss att ta nästa steg.

Nu kan du stödja oss genom antingen en engångsdonation eller månadsdonationer. Du väljer själv hur mycket du vill donera samt när du vill avsluta donationen.

Vår rapportering är oberoende och ett bidrag kommer inte att påverka vad vi väljer att granska. Du vet vad du får när du stödjer Dagens Arena: Skarp och grävande kvalitetsjournalistik som får genomslag och gör skillnad.

MånadsdonationGenom att stödja oss ekonomiskt hjälper du oss att granska makten i samhället och villkoren på arbetsmarknaden. Du bidrar till avslöjanden, granskningar och reportage som gör samhället bättre.

Tack för ditt bidrag!