Annonsera hos oss – nå Sveriges ledande politiker och opinionsbildare

Dagens Arena erbjuder en möjlighet att nå Sveriges opinionsbildare samt en bred publik av politiskt och kulturellt intresserade personer. I dag har Dagens Arena 450 000 sidvisningar varje månad. Sajten når ut till 200 000 unika besökare per månad.

Vill du snabbt nå ut inför en föreställning eller ett evenemang? Letar du efter rätt person till en tjänst i din organisation? Vill du påverka opinionen i en hjärtefråga? Vill du nå ut med en webbsändning? Det är av dessa anledningar som bland andra Kommunal, SIDA, Timbro och Europaparlamentet redan har valt att annonsera hos oss.

Dagens Arena är en viktig röst i den dagliga debatten om politik, kultur och idédebatt. Sajten innehåller dagliga nyheter om bland annat svensk politik och arbetsmarknad. Krönikor och opinionsmaterial ger inblickar i utrikespolitik och kultur. Dagens ledare tar ställning i dagspolitikens debattämnen. Sajtens journalister och ledarskribenter tar plats i andra mediers paneler och diskussioner. Dagens Arena har gjort flera uppmärksammade gräv som bland annat belönats av Guldspadejuryn.

publishingpriset 2013 kopia

 

 Praktisk information och pris

  • Format för toppbanner: 610 x 350 pixlar
  • Format för banner längre ner i huvudspalt: 610 x 250 pixlar.
  • Format för banner i högerspalten: 403 x 230 pixlar
  • Filformat: gif/jpg

Annons i nyhetsbrev

  • Format för banner: 600 x 200 pixlar
  • Format för banner i tvåspalt: 290 x 250 pixlar

Kontakta Dagens Arena Media för annonspriser i nyhetsbrev.

Boka nu!