Dagens Arena startade som en webbaserad ledarsida i november 2007, men är sedan flera år en redaktionell plattform med ett brett utbud av flera genrer inom journalistik.

Grunden för uppdraget är den redaktionella policy som fastställdes av Arenagruppens styrelse 2019-03-20:

Dagens Arena ska bedriva redaktionell verksamhet på en radikal, progressiv idégrund.

Det redaktionella arbetet ska ske utifrån rådande lagstiftning och i övrigt erkända etiska regelverk inom branschen.

Ansvarig utgivare ska alltid finnas inom den redaktionella ledningen.

Den redaktionella verksamheten ska erbjuda upplysning och granskning, samt främja en idédebatt angående samhällsutveckling ur såväl mikro- som makroperspektiv; lokalt, nationellt liksom globalt.

Chefredaktören är ytterst ansvarig för alla beslut om plattformar och frekvens för publiceringar.

Ekonomiskt stöd från utomstående som äventyrar utgivarens ensamansvar och/eller redaktionell integritet ska inte accepteras.

*

Chefredaktör och ansvarig utgivare för Dagens Arena är Jesper Bengtsson.

Dagens Arena är en del av Arenagruppen som har kollektivavtal med såväl Unionen som Journalistförbundet. Vårt organisationsnummer är 556581-0875 och bolagets fullständiga namn är Politikens och Idéernas Arena i Stockholm AB.

Dagens Arena är medlem i Sveriges Tidskrifter och omfattas därmed av det pressetiska systemet.

Vi värnar om din integritet. Därför är vi försiktiga med att samla in information som kan kopplas till din person. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter via Arenagruppens integritets- och personuppgiftspolicy.

Läs Dagens Arena varje dag! Det gör du enklast genom vårt kostnadsfria nyhetsbrev med det senaste från ledare, debatt och nyheter varje morgon.

Dagens Arena är beroende av stödet från våra supportrar. Läs mer om hur du kan stödja oss här!

 

VILLKOR FÖR MÅNADSGIVARE 

Hur blir jag månadsgivare?
Gå in på HÄR och fyll i dina uppgifter så blir du månadsgivare hos oss. Notera att du inte kan bli månadsgivare via Swish.

När dras pengarna?
Vi kommer dra pengarna från ditt konto/kort samma dag som du valt att bli månadsgivare. Blir du månadsgivare den 14 augusti kommer vi dra pengar den 14:e varje månad.

Är det bindningstid när jag är månadsgivare?
Du kan ändra och avsluta ditt månadsgivande när du vill. Vänligen hör av dig till info@arenagruppen.se 10 arbetsdagar innan din nästa dragning för att vi ska hinna stänga av den.

Kan jag ändra beloppet?
Ja, du kan när som helst höra av dig till oss så ändrar vi beloppet som dras. Hör gärna av dig till info@arenagruppen.se 10 arbetsdagar innan din nästa dragning så vi hinner göra ändringen.