Söker din organisation nya smarta vägar att nå ut på nätet? Vi har lösningen!

Dagens Arena byggdes 2010 om till att bli en webbtidning med dagliga nyheter och opinionsbildning. Sedan dess har vi aktivt jobbat för att utveckla en så smart webb som möjligt.

Vårt stora genombrott fick vi för ett år sedan när vi äntligen var klara med Cursorial, ett anpassat publiceringssystem för nyhetsvärdering. Cursorial är ett mycket behändigt verktyg som tar WordPress vidare från blogg till smidig webbpublicering.

För oss har Cursorial inneburit att vi kan lägga mer tid på den webbjournalistik som vi är så bra på. Vi kan nu varva nyheter och debattinlägg, liksom nyhetsvärdera utifrån vad vi vill ska ligga i fokus. Ett stort framsteg och en viktigt steg bort ifrån verktyg som låser användaren till krångliga funktioner som tar tid att lära sig.

Vårt verktyg och smarta webb är också en viktig förklaring till att vi hösten 2012 fick ta emot Svenska Publishing-Priset för bästa massmediewebbplats.

Nu är vi redo för nästa steg. Att erbjuda vårt smarta verktyg till redaktioner och organisationer.

Vi erbjuder vårt webbpaket i flera användarvänliga webblösningar för att den ska passa många olika slags organisationer.

Läs mer om vad vi har att erbjuda här >>

Vill du veta mer? Kontakta:

Yonna Waltersson, 0736-541 307, tf chefredaktör Dagens Arena.
Maria Georgieva, 0736-541 303, projektledare/webbstrateg Dagens Arena.