Möjliggör journalistik som gör samhället bättre. Stötta Dagens Arena.

Klyftorna växer och den rikaste procenten är vinnaren. Ojämlikheten bland barn har skenat de senaste åren. Fas 3 kan bli kvar – trots att att fas 3 ska avvecklas. Det är ett axplock av de smarta granskningar Dagens Arena har genomfört den senaste tiden. Vill du se fler sådana granskningar ber vi dig stötta oss.

Dagens Arena är en självständig webbtidning som granskar makten. Vi är en redaktion som har publicerat många uppmärksammade avslöjanden. Dagens Arena har dessutom två år i rad vunnit Publishing-priset för bästa massmediewebbplats.

Vi vill gärna ha ditt stöd för att göra en ännu bättre tidning. Genom att finansiellt stödja Dagens Arenas grävprojekt hjälper du oss att ta nästa steg.

Nu kan du stödja oss genom antingen en engångsdonation eller månadsdonationer. Du väljer själv hur mycket du vill donera samt när du vill avsluta donationen.

För att förenkla möjligheten att donera till oss har vi skaffat swish. Skicka ditt stöd till 123 115 85 67.

Vår rapportering är oberoende och ett bidrag kommer inte att påverka vad vi väljer att granska. Du vet vad du får när du stödjer Dagens Arena: Skarp och grävande kvalitetsjournalistik som får genomslag och gör skillnad.

För att kunna fortsätta satsa på journalistik som gör samhället bättre vill vi gärna ha din hjälp. Stötta Dagens Arena genom att ge din gåva här >>