Du som stödjer Dagens Arenas kvalitetsjournalistik gör samhället bättre. Vi behöver din hjälp för att kunna fortsätta göra avslöjande granskningar som dessa: 

Dagens Arena kartlade hur handikappomsorgen har blivit en kassako för riskkapitalbolagen i en granskande artikelserie:

Academedias skolor driver på betygsinflationen. Och det lönar sig. Man växer så det knakar, och med förra årets vinst på nästan 300 miljoner kronor slog koncernjätten skolrekord.

Flera anmälda dödsfall kopplas till platsbristen inom den skånska sjukvården och de anställdas situation beskrivs som ohållbar

I denna granskning kunde Dagens Arena visa att den tyska byggjätten Bilfinger Berger, som vunnit miljardupphandlingar i tre av de största statliga infrastruktursatsningarna: Norra Länken, Citytunneln och Citybanan, har byggt sina framgångar med hjälp av bemanningsföretag som utnyttjar polska byggnadsarbetare och fuskar med skatten.

Ett samarbete melllan Dagens Arena och Dagens Arbete. En granskning som avslöjade hur litet sjukfusket är, i relation till skattefusket. Färre bryr sig om att 133 miljarder aldrig når statskassan varje år.

Dagens Arena har flera gånger granskat avknoppningen av vårdcentralen Serafen, och även de försäljningar som gjordes i skuggan av Serafen.

Dagens Arena avslöjade att Europas största vindkraftspark aktivt har motarbetat säkerheten.

I tre av fyra borgerligt styrda kommuner har de anställda ingen rätt till heltid. Det visar en omfattande enkätundersökning.

Dagens Arena kunde i oktober 2012 avslöja att Skatteverkets kontor byggdes med hjälp av illegal arbetskraft. Företaget uteslöts, efter Dagens Arenas avslöjande, från Sveriges Byggindustrier.

Försämrad skolhälsovård. Färre lärare. Mindre pengar till skollitteratur. En upphandling av it har fått kostnaderna att rusa och Stockholms gymnasieskolor att blöda ekonomiskt.

Reportage från Söderhamn. Intervju med bärplockaren Georgi. Om hans arbete i Sverige och resa genom Europa.