Bild: Helena Hägglund/Kairo

Det är en dag kvar till Första maj, arbetarrörelsens internationella högtidsdag som har firats sedan 1890. Denna dag firas runt om i världen av partier, fackföreningar och andra organisationer med demonstrationer och möten.

Förra året gjorde vi på Dagens Arena en uppskattad grej under Första maj. Vi samlade in och delade våra läsares bilder för att visa olika firanden. Vi fick in bilder från firanden i Sverige, men också från Kairo och Phnom Penhn.

I år gör vi det igen – ger dig möjligheten att följa andras firanden oavsett var du befinner dig. Dagens Arena vill sprida din bild av Första maj genom att göra nedslag i olika firanden från både Sverige, Europa och världen.

Hur ser ditt firande ut? Hur låter ditt slagord? Dela med dig av vad du gör på Första maj – var med i Dagens Arenas bild-fest. Dela med dig av slagord, tankar och bilder i sociala medier. Du kan bland annat ta en bild med Instagram, Twittra, lägg upp en bild på vår FB-sida eller använd Flickr. Tagga dina inlägg och dina bilder med #Dagens1maj. Du kan också mejla till redaktionen: info@dagensarena.se

Dagens Arena förbehåller sig rätten att publicera alla bilder.

Dessutom:

Första Maj-fest

I år hålls årets Första maj-fest på Färgfabriken i Liljeholmen och arrangeras av ABF Stockholm och LO-distriktet i Stockholms län i samarbete med Dagens Arena, tidningen Flamman, tidskrifterna Tiden och Tvärdrag. Det kommer bjudas på både livemusik och framträdanden av bland andra Min Stora Sorg, Kajsa Grytt, Ugglenatten och podden Vreden. Läs mer om festen här »

Vi ses under fanorna!