Valet 2022 Dagens Arena håller för första gången valvaka på söndag. Det bjuds på intervjuer, kommentarer och analyser från flera spännande gäster.

I dag är det bara två dagar kvar till valet. Opinionsmätningarna tyder på att det kommer att bli mycket jämnt mellan blocken. Valkvällen blir med andra ord en riktig rysare. På söndag kommer Dagens Arena för första gången hålla valvaka, som sänds live på Facebook mellan 19:30-23:00.

– Vi vill spegla valkvällen genom analyser och samtal, både om själva valresultatet, men också om den valrörelse som varit och vad vi kan förvänta oss av valutgången. Det kommer bli en rolig och intressant kväll på alla plan, säger Jesper Bengtsson, chefredaktör på Dagens Arena och en av kvällens programledare.

Det bjuds på analyser, kommentarer och intervjuer med debattörer från höger och vänster, fackliga företrädare, politiker och statsvetare. Medverkar gör bland annat Veronica Palm, Amanda Lind, Helle Klein, Andreas Johansson Heinö, Dick Erixon, Carolin DahlmanUlrica Schenström, Katarina Barrling, Leonidas Aretakis, Daniel Swedin, Therese Svanström och Susanna Gideonsson. Och många fler.

– Vår ambition är att ha en bredd bland de gäster vi samtalar med, från båda blocken och från flera olika partier, säger Jesper Bengtsson.

Det kommer att vara möjligt att under kvällen kommentera och ställa frågor till oss och gästerna i livechatten.

Läs mer här.