Söker din organisation nya smarta vägar att nå ut på nätet? Med användarvänliga verktyg har Dagensarena.se utvecklat kompletta system för flexibel webbpublicering. Verktyget har tagits fram i samarbete med webbproduktionskollektivet Klandestino AB. 

 

Webbtidningen Dagensarena.se erbjuder redaktioner och organisationer möjlighet att komma i gång på webben med den senaste versionen av WordPress och det anpassade publiceringssystemet för nyhetsvärdering, Cursorial.

Anpassningen till Wordpress har gjorts med hänsyn till redaktionens journalistiska nyhetsvärdering. WordPress blir därmed inte längre enbart ett bloggverktyg, utan anpassat för organisationer som vill arbeta med flexibel webbpublicering.

Så funkar aktiv nyhetsvärdering: se videoklipp »


Välj mellan våra förmånliga webbpaket

Just nu erbjuder vi extra bra priser på våra webbpaket.

Baspaketet

Du får en effektiv start på webben. Ett smart val om du vill komma i gång snabbt. WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet.

WordPress har en öppen källkod (open source). Detta betyder att din organisation slipper dyra licenskostnader och att ni inte är låsta till någon speciell leverantör.

Du får WordPress med en mängd specialanpassningar och verktyg för dig som vill komma i gång med seriös publicering på webben. 

Pluspaketet

I pluspaketet ingår allt för dig som är aktiv publicist och/eller webbredaktör på webben. Paketet innehåller anpassade funktioner för webbsidor som uppdateras ofta och har flera aktiva skribenter.

Extratjänster som förenklar

Utöver våra färdiga paketlösningar erbjuder Dagensarena.se extratjänster för att kunna möta just dina nuvarande och framtidens behov. Dessa kan kombineras fritt med båda paketen.

Om Dagensarena.se

Dagens Arena startade som en ledarsida 2007. 2010 utvecklades sajten från en opinionssida till att bli en redaktionell webbtidning. Genom att kombinera kvalitetsjournalistik med webbkommunikation har Dagensarena.se på kort tid utvecklats till en bred plattform för progressiv samhällsdebatt.

För mer information 

Välkommen att kontakta:

yonna.waltersson@arenagruppen.se, 0736-541 307, tf chefredaktör Dagens Arena.

maria.georgieva@arenagruppen.se, 0736-541 303, projektledare/webbstrateg Dagens Arena.