Johan Danielsson har utnämnts till det största hotet mot den fria rörligheten av Timbro och till kryssjoker av DN. Men vilken politik vill han föra om han kommer dit? Podcasten Arenagruppens politiska snackfest möter toppkandidaterna.

Från Borlänge, via 2.0 på högskoleprovet, universitetet i Linköping och fackligt arbete i Stockholm har nu Johan Danielsson (S), tillsammans med de förenade fackförbunden 6F, ställt in siktet på Bryssel och Strasbourg.

Han har inte bara utnämnts till det största hotet mot den fria rörligheten av Timbro utan också till kryssjoker av DN. Men vilken politik vill han föra om han kommer dit? Om detta har Dagens Arenas politiska chefredaktör Eric Sundström intervjuat Johan Danielsson om i del tre av Arenagruppens politiska snackfest.

Få har missat att Danielssons profilfråga är att svenska kollektivavtal skall gälla alla som arbetar i Sverige. I podden förklarar han hur han tänker sig att S ska arbeta för att få det sociala protokollet integrerat i EU–fördraget.

Om du har missat de första två avsnitten av Arenagruppens politiska snackfest måste du absolut lyssna på dem. Finns på Itunes och Podcaster.