Vi summerar i dagarna allt som hänt 2012.  Men det som aldrig hände?  Lugn, vi har tittat i vår kristallkula och hittat de nyheter du definitivt inte kommer att få höra under det kommande året. Du kommer aldrig att få läsa nyheten om

* …att Lundin Oil ska börja sälja Anna Maria Corazza Bildts olivolja från Emilien.  ”Carl och jag kände att Lundin behövde ett mänskligare ansikte”, förklarar fru Bildt.

* …att det socialdemokratiska verkställande utskottet sitter i krismöte, sedan partiets ekonomisk-politiska talesman Magdalena Andersson i en intervju råkat använda ord som ”rättvisa” och ”solidaritet”.

* …att Telia Soneras chef Lars Nyberg reser till Uzbekistan för att begära tillbaka de två miljarderna av landets diktator, men grips i stället,  sätts i fängelse och får sina naglar utdragna.

* …att Svenskt Näringsliv publicerar en ny version av Charles Dickens En julsaga.  ”Att beskriva affärsmannen Scrooge som girig är en felaktig och ensidigt socialistisk bild av företagsamheten”, dundrar Urban Bäckström.

* …att regeringen som ett led i det av handelsminister Eva Björling aviserade ”fullskaliga kriget” mot EU tänker plantera ut vargar i parken vid kommissionens lokaler i Bryssel. ”Fri rörlighet är alltid bra för Europa”, menar hon.

* …Angela Merkel får en 15 minuter lång stående ovation på kristdemokraternas valupptakt.  Därmed slår hon det gamla rekordet som den socialdemokratiske kanslerskandidaten Peer Steinbrück haft, sedan han fick applåder av sin egen partikongress under tio minuter.Det som skett förebådar en ny inriktning av tysk politisk debatt: ”Varför argumentera, när du kan applådera?”, säger CDUs begeistrade partisekreterare.

* …att centerpartiets stämma på förslag av Per Ankarsjö i programkommissionen ska gå till val 2014 under parollen ”Hela Stureplan ska leva”. Banderoller ska sättas upp på ladugårdarna ute i landet med texten ”Kan ni tänka er denna bygd utan aktieklipp?”

* …Pippi Långstrumps pappa som i de tidigaste upplagorna beskrevs som ”negerkung” på Kurrekurreduttön i Söderhavet, har i den nya upplagan blivit kapitalförvaltare på skatteparadiset Cayman Island. Det är ju pappans förtjänster på detta som gett Pippi en kappsäck full med guldpengar.

Om någon av dessa osannolika nyheter ändå skulle dyka upp under det kommande året, betänk filosofens ord: historien upprepar sig alltid, första gången som tragedi, andra gången som fars.