Natten mellan onsdag och torsdag genomförs den första TV-debatten mellan president Barack Obama och Mitt Romney. Du som har CNN på TV:n hemma kan se den live mellan 03.00-04.30, vilket jag kommer att göra (CNN:s sändning pågår från 02.00-06.00). Du kan även följa debatten, som handlar om inrikespolitik, via webben. Läs mer om debatten och olika live streams här.

Jag har fått en del frågor om debatten och det finns en grundkurs för alla er som är intresserade. Magasinet The Atlantic, där jag gjorde ett gediget studiebesök under min USA-resa, har en helt fantastisk text i senaste numret.

En av deras namnkunniga journalister, James Fallows, har sett i princip alla inspelade debatter som finns i vilka Mitt Romney eller Barack Obama medverkar. Sedan skrev han en utmärkt och väldigt lång artikel i septembernumret av The Atlantic.

Eftersom The Atlantic även vill vara ledande på nätet finns artikeln där, såklart, men de har även ett klipp på fem minuter i vilket James Fallows diskuterar sin artikel och kommenterar olika debattsekvenser.

Så, här är grundkursen. Hämtad från The Atlantics lyckade blandning av print och webb.

Läs James Fallows utmärkta artikel.

Och här kan du kolla på videoklippet.