Dagens Arena 11 oktober

Sveriges bästa progressiva webbtidning söker en reporter för en tillsvidaretjänst. Vill du vara med och utveckla Dagens Arena till en ännu bättre tidning och vara en viktig nyhetsröst i samhällsdebatten har vi jobbet för dig.

Vi är en tajt redaktion och du som jobbar hos oss gillar att arbeta i ett högt tempo på en arbetsplats som jobbar med opinion, nyheter och fördjupning, och förmedlar dessa utifrån ett oberoende, radikalt och progressivt perspektiv.

Du har några års erfarenhet av nyhetsarbete och arbetsmarknadsjournalistik och goda digitala kunskaper. Erfarenhet av facklig och/ eller ekonomisk bevakning är ett plus.

Du vet hur man skriver engagerande och tydligt, och har en passion för ett personligt och levande språk. Du hittar egna vinklar och perspektiv som sticker ut.

Sista datum för ansökan är 29/10. Vänta dock inte med att söka, intervjuer kommer att inledas omgående. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Frågor om tjänsten besvaras av Liv Beckström, tf chefredaktör Dagens Arena. liv.beckstrom@arenagruppen.se

Arenagruppen har kollektivavtal. Facklig kontaktperson för Unionen är Lisa Pelling, 073-654 13 16, lisa.pelling@arenagruppen.se

Ansökan skickas till ansokning@arenagruppen.se

Dagens Arena är en del av Arenagruppen